Τα μυστικά της… πίσω πόρτας!

wantsex180post
Στην Ελλάδα αποκαλείται και «οθωμανικό». Στο εξωτερικό είναι γνωστό ως… «greek sex» παρακαλώ πολύ! Ο λόγος, για τι άλλο; για το πρωκτικό σεξ φυσικά! Για τον άντρα, σημαίνει την ολοκληρωτική κατάκτηση του γυναικείου κορμιού ενώ για την γυναίκα, συνήθως, το ολοκληρωτικό δόσιμο! Όλοι κάτι ψιθυρίζουν γι’ αυτό, λίγοι όμως

το κάνουν κι ακόμη λιγότεροι το απολαμβάνουν! Για πολλούς, το πρωκτικό σεξ είναι το μεγαλύτερο ταμπού και υπάρχουν και άνθρωποι που και μόνο η ιδέα, τους φαίνεται χυδαία! Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για μία πράξη όπου μπορεί να αντλήσει μεγάλη ευχαρίστηση και από τα δύο μέλη, αν γίνει σωστά!

Βέβαια το πρωκτικό σεξ δεν παύει να κρύβει κινδύνους οι οποίοι μπορούν να εξαφανιστούν ακολουθώντας κάποιες μικρές συμβουλές!

* Υγιεινή και πάλι υγιεινή!

Καταρχήν θεωρείται αυτονόητο ότι πρέπει να φροντίσεις και εσύ και ο σύντροφος σου να είστε καθαροί! Επίσης εξίσου σημαντικό είναι να έχεις πάει στην τουαλέτα την ίδια μέρα για να μην έχουμε.. δυσάρεστες εκπλήξεις! Επίσης, αν εκείνος αγγίξει με το πέος ή τα δάχτυλά του τον πρωκτό σου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα τοποθετήσει στον κόλπο σου..το τελευταίο πράγμα που θές είναι μια σοβαρή ουρολοίμωξη! Γι' αυτό υπάρχουν αρκετοί κανόνες υγιεινής που μπορείτε να ακολουθήσετε! Πρώτα πρώτα πρέπει να αλλάζετε προφυλακτικό, κάθε φορά που θέλετε να συνεχίσετε με κολπικό σεξ μετά το πρωκτικό ή κάντε ένα γρήγορο ντουζάκι ή μπορείς να έχεις πρόχειρα μερικά μωρομάντηλα!

* Όχι βιασύνη και πίεση
Η χειρότερη ενέργεια είναι η βιασύνη που μπορεί να καταλήξει σε υπερβολική πίεση και πόνο! Στον πρωκτό υπάρχουν δύο μυς, οι σφικτήρες. Αν τοποθετήσεις το δάχτυλό σου σε βάθος περίπου δυόμιση εκατοστών και το πιέσεις και στις δύο αντίθετες πλευρές, θα τους αισθανθείς. Παρόλο που μπορείς να ελέγξεις τον εξωτερικό μυ, ο εσωτερικός έχει εντελώς δική του άποψη, αφού δρα αντανακλαστικά. Για παράδειγμα, εσύ μπορεί να νομίζεις πως είσαι αρκετά χαλαρή και έτοιμη για το πρωκτικό σεξ, αλλά ο εσωτερικός μυς να αποδειχτεί τελείως ανέτοιμος Αν περιμένετε λίγο και δείξετε λίγη υπομονή με αργές και απαλές κινήσεις εισχώρησης, τότε η εμπειρία μπορεί να γίνει ευχάριστη. Μην απογοητεύεστε από την πρώτη στιγμή. Ένα καλό λιπαντικό θα βοηθήσει πάρα πολύ την κατάσταση! Μπορείτε να το προμηθευτείτε εύκολα από κάποιο super-market η κάποιο φαρμακείο!

* Προσοχή στις Σ.Μ.Α! Μέσω του πρωκτικού sex είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδοση των Σ.Μ.Α γι ’αυτό εάν δεν είστε 100% σίγουροι για το σύντροφο σας χρησιμοποιείστε προφυλακτικό!

* Χαλάρωσε!

Όσο περισσότερο το σκέφτεσαι και φοβάσαι τόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα! Να μην ξεχνάς ότι με το πρωκτικό σεξ θα περάσεις καλά και εσύ! όχι μόνο ο σύντροφος σου! Σκέψου απλά ότι πρόκειται απλά για μία σεξουαλικά πράξη και ακριβώς γι’ αυτό σκοπός της είναι η ηδονή! Γι’ αυτό λοιπόν ηρέμησε, χαλάρωσε και απόλαυσε το!

Extra tips για extra απόλαυση:

* Ξεκίνα εξερευνώντας τον εαυτό σου μόνη σου. Η αυτοϊκανοποίηση θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την φυσιολογία του κορμιού σου και να αισθανθείς πιο άνετα , ειδικά με τα γεννητικά σου όργανα. Αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει και την εξοικείωσή σου με το πρωκτικό σεξ. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι μόνο με την κλειτορίδα σου, αλλά μπορείς να ελέγξεις το κατά πόσον ερεθίζεσαι, τοποθετώντας για παράδειγμα το δάχτυλό σου στην περιοχή του πρωκτού. Αν θέλεις, μπορείς να ζητήσεις από το σύντροφό σου να μοιραστεί την εμπειρία αυτή μαζί σου, για να προχωρήσετε αργότερα και στο σεξ της… πίσω πόρτας, βήμα βήμα.

* Δεν είναι ανάγκη να αρχίσετε αμέσως με τη διείσδυση. Τα προκαταρτικά και σ’ αυτήν την περίπτωση βοηθούν πάρα πολύ αφού η η περιοχή του πρωκτού θεωρείται μια ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη και μπορεί να ερεθιστεί απλά και μόνο με την τριβή! Και επίσης καλό θα ήταν να βρίσκεσαι εσύ από πάνω στην αρχή έτσι ώστε να έχεις τον έλεγχο περιορίζοντας έτσι τον πόνο ο οποίος φεύγει στα πρώτα 1-2 λεπτά!

Αν λοιπόν ακολουθήσεις αυτές τις μικρές συμβουλές να είσαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς και εσύ αλλά και ο σύντροφος σου και μάλιστα… πάρα πολύ καλά! Το σημαντικό είναι να το θέλεις! Και κάποιες οπισθοδρομικές, κατά τη γνώμη μου, απόψεις ότι το πρωκτικό σεξ είναι μία ανήθικη και διεστραμμένη πράξη να μη σε απασχολούν καθόλου! Είναι απόλυτα φυσιολογικό και τελείως ακίνδυνο (με την προϋπόθεση βέβαια να γίνει σωστά)! Και άλλωστε, μην ξεχνάς ότι στο κρεβάτι επιτρέπονται τα πάντα, αρκεί να το θέλουν και οι δύο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου