Απολέπιση με φυσικά υλικά

Γράφει η Μαρία Κ.

faciall_mask
Τώρα που το καλοκαίρι έφτασε, όλες θέλουμε να έχουμε ένα καθαρό και βελούδινο δέρμα. Το μυστικό μιας λαμπερής και όμορφης επιδερμίδας βρίσκεται στην απολέπιση. Η επιδερμίδα στο σώμα και το πρόσωπο χρειάζεται απολέπιση 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Το δέρμα ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρα του δημιουργώντας συνεχώς νέα, τα οποία όταν πεθαίνουν “κάθονται” στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Ένας λοιπόν εύκολος και ταυτόχρονα οικονομικός τρόπος είναι να φτιάχνουμε μόνες μας τα προϊόντα απολέπισης τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο.

Υλικά για την απολέπιση σώματος: Αφρόλουτρο, μέλι, ζάχαρη. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Έπειτα απλώστε το στα πόδια και κάντε ελαφρύ μασάζ. Τέλος, ξεπλύνετε καλά την περιοχή και βάλτε μια ενυδατική κρέμα.

Υλικά για την απολέπιση προσώπου: Μέλι και αλάτι(εμπορίου όχι φυσικό, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό). Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, ανακατεύουμε αρκετά, απλώνουμε στο πρόσωπο το μίγμα και κάνουμε πολύ απαλό μασάζ. Ξεπλένουμε και απλώνουμε μια ενυδατική κρέμα. Σίγουρα το δέρμα σας θα λάμπει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου