Φτιάξτε μόνες σας την τέλεια μάσκα, που θα φωτίσει το πρόσωπό σας στη στιγμή

f24bcd9b7f85e5f77c96ec3c5a314033_M
Το πρόσωπό μας θέλει ιδιαίτερη περιποίηση. Μην το αφήνετε αφυδατωμένο, καθώς θα δείτε τα αρνητικά αποτελέσματα πολύ σύντομα στην επιδερμίδα σας. Φροντίστε να επιλέγετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και σίδηρο. Πίνετε πολύ νερό, εφαρμόζετε ενυδατικές κρέμες ημέρας και νύχτας και φυσικά μην ξεχνάτε να κάνετε μία φορά την εβδομάδα μάσκες προσώπου.

Δε χρειάζεται να αγοράζετε έτοιμες, αφού μπορείτε μόνες σας να δημιουργήσετε ιδιαίτερα αποτελεσματικές με φυσικά υλικά που όλες έχετε στο σπίτι σας. Πάμε να δούμε μία super μάσκα, η οποία θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας στο λεπτό και θα της προσδώσει έξτρα λάμψη.
Βασικά υλικά; Το λεμόνι και το μέλι
Στύβετε 1/2 λεμόνι (τα οργανικά είναι πάντα καλύτερα) σε ένα μπολ, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας μέλι και τα ανακατεύετε όλα μαζί με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αφού το έχετε καθαρίσει πρώτα πολύ καλά, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη να δράσει για περίπου 15-20 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετέ την με δροσερό νεράκι
Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπροσθέτως, απορροφά τις ακαθαρσίες από τους πόρους και το δέρμα. Το λεμόνι από την άλλη, σας βοηθάει στη μάχη σας με την ακμή, τη γήρανση και τις κηλίδες από τον ήλιο.

Διάβασε επίσης: http://woman365.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1084.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου