Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Μαρτίου;

Η Πανσέληνος συμβολίζει μεν μια περίοδο κρίσης που όμως συνδυάζεται με ευκαιρίες. Η συγκεριμένη Πανσέληνος του Μαρτίου στις 16 του μήνα στην Παρθένο φέρνει στο φως την αντίθεση της πρακτικότητας και της φαντασίας.


Τώρα μπορεί να υποβαθμίζεις την ελπίδα με την κριτική σκέψη ή απλά μπορεί να βρεις τον πιο ρεαλιστικό τρόπο για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα με τον Ήλιο στους Ιχθείς. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά πώς θα σε επηρεάσει η συγκεκριμένη Πανσέληνος με βάση το ζώδιο σου.
Κριός: βρες την έμπνευση που ζητάς στην εργασία σου με την ανταγωνιστική αυτή Πανσέληνο στον οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία. Αν βάλεις όλη σου την έμπνευση στη δουλειά σου τότε θα δεις πως θα ξεχωρίσεις. Αυτή η Πανσέληνος σε βοηθάει επίσης να δώσεις το βάρος και σε ένα χόμπι που σου αρέσει αλλά και να ασχοληθείς με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση.
Ταύρος: η δημιουργικότητα σου εκτοξεύεται και τα ταλέντα και ικανότητες σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Πάρε τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου και να τα αναπτύξεις αν και θα δεις πως έτσι δεν θα έχεις και πολύ χρόνο να διαθέσεις στους αγαπημένους σου. Το να κάνεις κάτι που σου αρέσει δεν είναι εγωιστικό αλλά ωφελεί και τους γύρω όσο που σε βλέπουν πιο χαρούμενη από ποτέ τώρα.
Δίδυμοι: τώρα μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου αφού η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου στον 4ο οίκο σου. Αντλείς έμπνευση και δύναμη από τις στενές οικογενειακές όσο σχέσεις και ξεκινάς ξεκαθαρίσματα. Είσαι έτοιμη να βρεις και τα δικά σου λάθη και να τα διορθώσεις.
Καρκίνος: εκφράζεσαι πιο ξεκάθαρα από ότι συνήθως και αυτό είναι το “δώρο” της Πανσελήνου που σε επηρεάζει στον τομέα της επικοινωνίας σου. Επίσης δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες- να είναι καλά η Παρθένος- θέλεις να μάθεις νέα πράγματα και κρατάς και μια “καβάντζα” στα συναισθήματα σου και δεν τα δείχνεις όλα μονομιάς. Δεν χάνεις τον έλεγχο ακόμη και όταν συζητάς θέματα που σε στρεσάρουν παραμένεις κουλ! Ευγε!
Λέων: τα οικονομικά σου είναι στο επίκεντρο τώρα και εσύ καλείσαι να κατορθώσεις το ακατόρθωτο: να προσέξεις τα χρήματα σου έτσι ώστε να μην βρεθείς χρεωμένη και να έχεις μετρητά στην τσέπη για να τα επενδύσεις κάπου που θα πιάσουν τόπο. Κάνε μια καλή επένδυση σε ένα μηχάνημα που μπορεί να σου αποφέρει χρήματα μελλοντικά ή ακόμη και στον ίδιο σου τον εαυτό σε κάτι που θέλεις να καλλιεργήσεις.
Παρθένος: οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σου γίνονται πιο ξεκάθαρες και η Πανσέληνος αυτή στον οίκο του εαυτού σου σου θυμίζει πως είναι ώρα να καλύψεις και τις δικές σου ανάγκες πριν ικανοποιήσεις των υπολοίπων. Συζητήσεις με το άλλο σου μισό είναι μέσα στο παιχνίδι και εσύ αποφασίζεις να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό και το κορμί σου!
Ζυγός: αν δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις τότε η Πανσέληνος αυτή σου θυμίζει πως καλό είναι να κάνεις θυσίες αλλά με μέτρο και χωρίς να τις κάνει σε βάρος των δικών σου αναγκών. Κάνε γιόγκα, διαλογισμό γιατί αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ηρεμήσεις και να βρεις τον εαυτό σου.
Σκορπιός: η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει στον οίκο των γκρουπ και των φίλων και εσύ παραβλέπεις τα μικρά και ασήμαντα που σε απασχολούν και επικεντρώνεσαι σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Με αυτόν τον τρόπο είσαι πιο αποτελεσματική στη δουλειά σου και βλέπεις τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σου να ανθίζουν!
Τοξότης: χειρίζεσαι τα επαγγελματικά σου με προσοχή στην λεπτομέρεια με την Πανσέληνο να επηρεάζει τον οίκο της καριέρας σου. Προσπάθησε λίγο περισσότερο να αποφύγεις μικρολαθάκια που μπορείς όμως να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην φήμη σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια ζήτησε βοήθεια από όποιον νομίζεις πως μπορεί να σε βοηθήσει.
Αιγόκερως: τώρα “σπρώχνεις” το μυαλό σου να σκεφτεί πιο πολύ αν και μπορεί κάποιες αρνητικές σκέψεις να σε επηρεάσουν λιγάκι. Ο φίλος ή η φίλη που αγαπάς και εμπιστεύεσαι σου δίνει τόση έμπνευση και θέλεις να γίνεις καλύτερη!
Υδροχόος: τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σου ζητούν την προσοχή σου και εσύ καταφέρνεις να δίνεις την δέουσα σημασία σε οτι την χρειάζεται και έτσι συνειδητοποιείς πόσο ημαντική είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια.
Ιχθείς: αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια μικρή κρίση στη σχέση σου με τους γύρω σου και σε προσωπικό επίπεδο αντιμετωπίζεις πρακτικές λεπτομέρειες στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να βρεις απαντήσεις στα ζητήματα αντί να παραπονιέσαι συνέχεια και θα δεις πως θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16 Μαρτίου 2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου